Om oss

I februar 2003 i Alta ble NorKred etablert med et mål om levere enkle og effektive løsninger innen fakturering og purreoppfølging. Vi har siden da stadig utfordret kompliserte systemer med innovative og nyskapende løsninger. I dag er vi stolte av å forenkle hverdagen for bedrifter, lag og foreninger over hele Norge.
Søylediagram

Vårt ansvar

Målet er å sette et minst mulig fotavtrykk med hensyn til miljøet og i dette står arbeidet med digitalisering sentralt. Kundene skal oppleve en partner som er til å stole på, og de ansatte - en arbeidsgiver hvor helse, miljø og sikkerhet er styrende.

Våre ansatte

Engasjerte og motiverte ansatte med bred og ulik kompetanse er årsaken til at vi realiserer våre mål sammen og bringer fram nye, gode produkter.

Dette sier våre kunder om oss

«Vi bruker Norkred for utsendelse og oppfølging av våre fakturer, og er meget fornøyd med service og oppfølging. Webløsningen nyfaktura.no gjør at vi til en hver tid har full kontroll på utestående fordringer.»

XL-ByggXL-Bygg

«Vi opplevde også en stor arbeidsbesparelse idet Norkred overtok purreoppfølgingen – en post som veldig ofte ble utsatt.»

Haga GolfHaga Golf

Ønsker du å bli en kunde av oss?

Oppnå minimalt utestående og tap på krav, fleksibilitet, full kontroll og tidsbesparelse på kun fem minutter.