NorKred Faktura

Fakturering og innkreving av faktura kan være tidkrevende og slitsomt. Vi har lang erfaring med å redusere kredittid og forenkle hverdagen for bedrifter, lag, foreninger og klubber. Vi håndterer fakturering, fakturaoppfølging, fakturautsendelse og kundeservice, slik at du kan holde fokus på egen drift.

Paidiagram

Hvorfor velge NorKred?

En del av vår styrke er at vi har egne utviklere slik at vi raskt kan tilpasse oss ditt økonomisystem. Har du ikke et fakturasystem ordner vi dette for deg. Vi har fokus på en kjapp og smidig oppstart, slik at du kan komme i gang på få minutter.

Fakturaoppfølging bilde

Fakturaoppfølging

Tett oppfølging av ubetalte fakturaer og god kundebehandling øker sjansen for at fakturaer blir betalt. Benytter du NorKred for fakturaoppfølging vil du ha fast saksbehandler som raskt oppklarer forhold rundt faktura. Vårt system overvåker dine fordringer, håndterer betalinger og følger automatisk opp ubetalte faktura.

Utsendelse og oppfølging

Sender du faktura til kunden på ønsket format øker sjansen for at faktura kommer fram til kunden og at pengene kommer inn i tide. Antallet digitale utsendelser har økt betydelig de siste årene og kan spare deg for tid og penger. Benytter du NorKred for utsendelse og oppfølging vil du ha muligheten til å sende dine faktura på alle kjente formater fra ditt eget økonomisystem. Frigi ressurser med automatisk utsendelse og fast saksbehandler som håndterer dine faktura.

Fakturaoppfølging inkludert!Les også: Hva er digitale utsendelser?
Utsendelse og oppfølging bildeFull pakke bilde

Full Pakke

Ta i bruk vårt brukervennlige fakturaprogram med moduler for enkeltfakturering, massefakturering, medlemsadministrasjon og løpende fakturering. Vi sender ut og følger opp dine faktura for deg. Passer perfekt for små bedrifter, lag og foreninger.

Oppfølging og utsendelse er inkludert!Golfklubb? Les mer om vår golfpakke her!

Tilgang til NyFaktura.no inkludert!

I NyFaktura vil du ha full oversikt over dine fordringer på nett og mobil. Du vil enkelt kunne sjekke status på kunder og enkeltfaktura. Det brukervennlige brukergrensesnittet bidrar til økt effektivitet ved behandling av faktura, og dermed mer tid til egen drift.

App StoreGoogle Play

Inkasso

Inkassosaker er dessverre vanskelig å unngå og kan være både tidkrevende og slitsomt. Med våre tjenester kan du oppleve enklere håndtering av inkassosaker.

Vår oppfølgingstjeneste holder fokus på oppfølgingen før inkasso. I de tilfellene der saker skal overføres til inkasso så håndterer vi som oftest oversendelser for våre kunder. Med tett oppfølging av faktura og oversendelse til inkasso vil sannsynligheten for at sakene blir løst være betydelig større. Flere inkassoselskap returnerer status på saker slik at disse blir oppdatert i vårt system som igjen vil gi deg full oversikt over dine fordringer. Vi er ikke et inkassoselskap, men samarbeider med flere inkassoselskaper. Benytter dere våre tjenester ordner vi også inkasso for deg.

Interessert i våre tjenester?

Vi tilpasser våre tjenester og priser etter deres behov. Kontakt oss for en uforpliktet samtale.