HAGA GOLF

Vi kan uten betenkeligheter gi våre anbefalinger til andre golfklubber

Vi har benyttet Norkred siden 2013 og vår hverdag ble vesentlig enklere når fakturaunderlag kunne genereres gjennom Golfbox, hvor vi allerede hadde alle data. Vi opplevde også en stor arbeidsbesparelse idet Norkred overtok purreoppfølgingen – en post som veldig ofte ble utsatt

Oppdateringen mellom Golfbox og det online-baserte regnskapssystemet nyfaktura.no er uvurderlig, som gjør at det er kjapt å sjekke økonomiske forhold for et medlem uten å forlate Golfbox. Vi har så å si utelukkende positive erfaringer med Norkred, og kan uten betenkeligheter gi våre anbefalinger til andre golfklubber.
Susan Brown, adm Haga golf

hagagolf Imghagagolf Logo

Om oss

I februar 2003 i Alta ble NorKred etablert med et mål om levere enkle og effektive løsninger innen fakturering og purreoppfølging. Vi har siden da stadig utfordret kompliserte systemer med innovative og nyskapende løsninger. I dag er vi stolte av å forenkle hverdagen for bedrifter, lag og foreninger over hele Norge.

App modules

Vårt ansvar

Målet er å sette et minst mulig fotavtrykk med hensyn til miljøet og i dette står arbeidet med digitalisering sentralt. Kundene skal oppleve en partner som er til å stole på, og de ansatte - en arbeidsgiver hvor helse, miljø og sikkerhet er styrende.

Våre ansatte

Engasjerte og motiverte ansatte med bred og ulik kompetanse er årsaken til at vi realiserer våre mål sammen og bringer fram nye, gode produkter.

Ønsker du å bli en kunde av oss?

Oppnå minimalt utestående og tap på krav, fleksibilitet, full kontroll og tidsbesparelse på kun fem minutter.

Interessert i våre tjenester?

Vi tilpasser våre tjenester og priser etter deres behov. Kontakt oss for en uforpliktet samtale.