Ratebetaling for golfklubber

## Enkel oppdeling av fakturaer for golfklubberHovedbilde for artikkel

Golfklubber som benytter vår faktura og purreservice har etterlyst muligheten til å enkelt kunne tilby medlemmer å betale årskontingenten i månedlige avdrag. Vi har etter innspill fra golfklubbene laget en enkel og god løsning for det. Medlemmene kan selv velge om de vil betale hele årskontingenten i en faktura eller flere månedlige avdrag. Klubbene aktiverer dette før årsfaktureringen og velger selv hvor mange månedlige avdrag som skal tilbys. Ingen merarbeid for klubbene da vi tar oss av det administrative.

Aktivere ratebetaling i NyFaktura

Det er fritt opp til den enkelte golfklubb om den vil tilby dette til sine medlemmer eller ikke. De som ønsker en slik løsning kan logge seg inn på nyfaktura.no og det vil da dukke opp et eget bilde for aktivering. aktiveringen må gjøres før årsfaktureringen.

  1. Logg inn i nyfaktura.no og aktiver månedsbetaling. Velg rater, minimumsbeløp, forf. dato, første faktura gjelder for og fakturagebyr.
  1. Fakturer HELE årskontingenten i en fakturering.
  2. NorKred sender ut faktura med info om at medlemmet kan ta kontakt for å få månedlig faktura.
  3. NorKred krediterer HELE årsfakturaen og utsteder x månedlige faktura som sendes medlemmet hver mnd.

Se vårt webinar med Norges Golfforbund!

Info på faktura

På fakturaen for hele årskontingenten informerer vi om at klubben tilbyr medlemmene at de kan betale årskontingenten månedlig i x rater.

Tekst på faktura

Eksempel

1.

Klubben fakturerer årskontingenten 17. februar på kr. 4 000,00 og har valgt kr. 2 000,00 i minimumsbeløp, siste fakturamåned er desember, først mnd faktura er fra januar i medlemsåret og det er aktivert fakturagebyr på kr. 25,00.

Eksempel 1

2.

Medlem kommer inn i mai i medlemsåret, klubben fakturerer årskontingenten på kr. 4 000,00, har valgt kr. 2 000,00 i minimumsbeløp, siste fakturamåned er desember, årskontingenten deles på gjenstående rater og det er aktivert fakturagebyr på kr. 25,00.

Ratebetaling eksempel 2

Oppfølging av ratefakturaer

Hver faktura får et fakturanr, faktura- og forfallsdato og vil bli overvåket mht innbetalinger.

ratebetaling overvåkning

Interessert i våre tjenester?

Vi tilbyr flere smarte løsninger for bedrifter, lag og foreninger. Les mer om våre tjenester her!

Gratis demo kontakt oss