Webinar med Golfforbundet og klubbene

## Fredag 7. februar deltok vi på webinar hos Golf-forbundetHovedbilde for artikkel

Webinar

Vi ble invitert av Golfforbundet til å delta på deres webinar for å presentere vår nye løsning som lar golfklubber tilby ratebetaling av medlemskontingent. I panelet satt det representanter fra Golfforbundet og forskjellige golfklubber. Flere som ønsket informasjon om løsningen deltok også på møtet. Under møtet fikk vi nyttige tilbakemeldinger fra golfklubbene på behov og forventninger til løsningen.

test

Ratefakturering

Vi har i samarbeid med flere norske golfklubber utviklet en løsning for månedsbetaling hvor klubbene som ønsker å tilby sine medlemmer oppdeling av faktura enkelt kunne tilby dette til sine medlemmer med å skru dette på i vårt fakturaprogram Nyfaktura. Medlemmene bestemmer selv om de vil betale hele faktura eller dele den opp i månedlige rater. De medlemmene som ønsker å dele opp fakturaen sin tar kontakt med oss for ønsket oppdeling og vi deler så automatisk opp faktura for kunden og oppdaterer klubben fortløpende på kundens saldo.

Fikk du ikke med deg webinaret finner du det på denne linken, presentasjonen av selve løsningen starter etter ca 20 minutter.

Priser

Pris og beskrivelse finner du her.

Vi takker Golfforbundet for invitasjonen og klubbene for deltakelsen.

Interessert?

Er du interessert i å kunne tilby oppdeling av faktura for dine medlemmer ta kontakt med oss for en gratis demo! Vi tilbyr egne priser for golfklubber. Les mer om våre tjenester her!

Gratis demo kontakt oss