Enkel fakturering for golfklubber

"Vi kan uten betenkeligheter gi våre anbefalinger til andre golfklubber" - Haga GolfHovedbilde for artikkel

Hvorfor velge NorKred?

Fakturering og innkreving av faktura kan være tidskrevende og slitsomt. Vi har lang erfaring med å redusere kredittid og forenkle hverdagen for golfklubber. Vår golfpakke inkluderer blant annet:

Du får full kontroll over dine fordringer, slik at du kan holde fokus på egen drift.

Les også: "Vi kan uten betenkeligheter gi våre anbefalinger til andre golfklubber."

NorKred Golfpakke fra A til Å

Med vår sømløse integrasjon mot Golfbox vil dine faktura og innbetalinger bli oppdatert direkte i Golfbox. Du fakturerer som vanlig i Golfbox så tar vi oss av resten. Dine faktura og innbetalinger vil fortløpende bli oppdatert i Golfbox.

Vi tilbyr egne priser for golfklubber!

Er du interessert i våre tjenester? Trykk her for å ta kontakt
tlf: +47 78 45 60 20
e-post: roy@norkred.no

 

• Fakturaoppfølging

Frigi ressurser og få innbetalingene raskere.

Tett oppfølging av ubetalte fakturaer og god kundebehandling øker sjansen for at fakturaer blir betalt. Du får egen saksbehandler som raskt oppklarer forhold rundt faktura. Vårt system overvåker dine fordringer, håndterer betalinger og følger automatisk opp ubetalte faktura.

 

• Utsendelse

Automatisk utsendelse og oppfølging av dine faktura på alle kjente format.

Vi sender faktura til kunden på ønsket format. Dette øker sjansen for at faktura kommer fram til kunden og at pengene kommer inn i tide. Antallet digitale utsendelser har økt betydelig de siste årene og kan spare deg for tid og penger.

 

• Ratefaktura

Golfklubber som benytter vår faktura og purreservice har etterlyst muligheten til å enkelt kunne tilby medlemmer å betale årskontingenten i månedlige avdrag. Vi har i samarbeid med golfklubbene laget en enkel og god løsning for det. Medlemmene kan selv velge om de vil betale hele årskontingenten i en faktura eller flere månedlige avdrag. Klubbene aktiverer dette så vi tar oss av det administrative.

Les mer: Ratefakturering for golfklubber

 

• NyFaktura

NyFaktura gir deg full oversikt over dine fordringer.

I NyFaktura vil du ha full oversikt over dine fordringer på nett og mobil. Du vil enkelt kunne sjekke status på kunder og enkeltfaktura. Det brukervennlige brukergrensesnittet bidrar til økt effektivitet ved behandling av faktura, og dermed mer tid til egen drift.

 

• Inkasso

Inkassosaker er dessverre vanskelig å unngå og kan være både tidskrevende og slitsomt. Med våre tjenester kan du oppleve enklere håndtering av inkassosaker.

Med vår sømløse løsning er inkassobehandling kun et tastetrykk unna. Med tett oppfølging av faktura og oversendelse til inkasso vil sannsynligheten for at sakene blir løst være betydelig større. Status på saker blir oppdatert i NyFaktura slik at du vil til enhver tid ha full oversikt over dine fordringer.

 

 

Er du interessert i golfpakken?

Ta kontakt for en uformell samtale om vår golfpakke.
Vi svarer raskt på dine henvendelser!

E-post: Roy@norkred.no
Tlf: +47 78 45 60 20

Ikke golfklubb? Les mer om våre tjenester for bedrifter, lag og foreninger her!

Gratis demo kontakt oss