Om oss

Vårt mål

I februar 2003 i Alta ble NorKred etablert med et mål om levere enkle og effektive løsninger innen fakturering og purreoppfølging. Vi har siden da stadig utfordret kompliserte systemer med innovative og nyskapende løsninger. I dag er vi stolte av å forenkle hverdagen for bedrifter, lag og foreninger over hele Norge.

Våre ansatte

Engasjerte og motiverte ansatte med bred og ulik kompetanse er årsaken til at vi realiserer våre mål sammen og bringer fram nye, gode produkter.

Ansvar

Målet er å sette et minst mulig fotavtrykk med hensyn til miljøet og i dette står arbeidet med digitalisering sentralt. Kundene skal oppleve en partner som er til å stole på og de ansatte - en arbeidsgiver hvor helse, miljø og sikkerhet er styrende.

HAGA GOLF

Vi kan uten betenkeligheter gi våre anbefalinger til andre golfklubber

Vi har benyttet Norkred siden 2013 og vår hverdag ble vesentlig enklere når fakturaunderlag kunne genereres gjennom Golfbox, hvor vi allerede hadde alle data. Vi opplevde også en stor arbeidsbesparelse idet Norkred overtok purreoppfølgingen – en post som veldig ofte ble utsatt

Oppdateringen mellom Golfbox og det online-baserte regnskapssystemet nyfaktura.no er uvurderlig, som gjør at det er kjapt å sjekke økonomiske forhold for et medlem uten å forlate Golfbox. Vi har så å si utelukkende positive erfaringer med Norkred, og kan uten betenkeligheter gi våre anbefalinger til andre golfklubber.
Susan Brown, adm Haga golf

Home Circle
hagagolf Imghagagolf Logo

Ønsker du å bli en kunde av oss?

Oppnå minimalt utestående og tap på krav, fleksibilitet, full kontroll og tidsbesparelse på kun fem minutter.

Noe mer du lurer på?

Vi svarer gjerne på dine spørsmål.
Kontakt oss eller se FAQ

Mail