Forenklet fakturering og oppfølging rett i PowerOffice GO

Vår integrasjon mot PowerOffice GO automatiserer og forenkler fakturering, utsendelse, oppfølging og oversendelse til inkasso. Les mer om hvordan du kan få mer tid til egen drift.Hovedbilde for artikkel

NorKred + PowerOffice

Vi er sømløst integrert mot PowerOffice slik at våre kunder kan spare interne ressurser og få mer tid til egen drift. Bruker du PowerOffice GO eller ønsker å ta i bruk PowerOffice GO som et økonomisystem så kan du nå enkelt automatisere og forenkle fakturering, utsendelse, oppfølging og inkasso.

PowerOffice GO - Fremtidens regnskap

PowerOffice GO er et skybasert regnskapssystem som brukes av regnskapsførere over hele landet. PowerOffice GO har støtte for blant annet lønn, prosjektregnskap, timeføring, reiseregning og mobil. Les mer om PowerOffice GO.

 

Hvorfor velge våre tjenester?

Vi har lang erfaring med å redusere kredittid og forenkle hverdagen for små og store bedrifter. Dere vil til enhver tid ha kontroll på dine fordringer samtidig som dine kunder blir ivaretatt på en profesjonell måte.

Fakturaoppfølging

Tett oppfølging av ubetalte fakturaer og god kundebehandling øker sjansen for at fakturaer blir betalt. Du vil få tildelt en fast saksbehandler som raskt oppklarer forhold rundt faktura og ivaretar dine kunder. Vi følger automatisk opp dine fakturaer opprettet i PowerOffice GO og purrer på forfalte ubetalte fakturaer for deg. Pengene kommer direkte inn på din konto og bokføres automatisk i PowerOffice GO.

Fakturautsendelse

Sender du faktura til kunden på ønsket format øker sjansen for at faktura kommer fram til kunden og at pengene kommer inn i tide. Antallet fakturaer som sendes digitalt som eFaktura privat, Vipps, Avtalegiro og EHF har økt betydelig de siste årene. Med vår integrasjon kan du automatisere utsendelse av dine fakturaer fra PowerOffice til dine kunder på alle kjente formater. Vi tar oss av eventuelt print, pakk, utsendelse og returhåndtering. Frigi ressurser med automatisk utsendelse og fast saksbehandler som håndterer dine fakturaer.

Fakturaoppfølging inkludert! Les også: Hva er digitale utsendelser?

Fakturaprogram - NyFaktura.no

Ta i bruk vårt brukervennlige fakturaprogram for effektiv enkeltfakturering, massefakturering, gruppefakturering, løpende fakturering og medlemsadministrasjon. Passer perfekt for små bedrifter, lag og foreninger. Vi sender ut og følger opp dine fakturaer for deg. Integrasjonen sørger for at innbetalinger og fakturaer bokføres automatisk i PowerOffice GO. Slik at du får mer tid til egen drift.

Oppfølging og utsendelse er inkludert! Prøv NyFaktura gratis!

 

Inkasso

Inkassosaker er dessverre vanskelig å unngå og kan være både tidkrevende og slitsomt. Med våre tjenester kan du oppleve enklere håndtering av inkassosaker.

Vår oppfølgingstjeneste holder fokus på oppfølgingen før inkasso. I de fleste tilfellene der saker skal overføres til inkasso så håndterer for våre kunder. Med tett oppfølging av faktura og oversendelse til inkasso vil sannsynligheten for at sakene blir løst være betydelig større. Flere inkassoselskap returnerer status på saker slik at disse blir oppdatert i vårt system som igjen vil gi deg full oversikt over dine fordringer. Vi er ikke et inkassoselskap, men samarbeider med flere inkassoselskaper. Benytter dere våre tjenester ordner vi også inkasso for deg.

 

Interessert i våre tjenester?

Ta kontakt for en uformell samtale om hvordan vi kan forenkle hverdagen din. Vi svarer raskt på dine henvendelser!

E-post: Roy@norkred.no
Tlf: +47 78 45 60 20

Gratis demo kontakt oss