NorKred AS

Avtalegiro og efaktura

Alle våre faktureringstjenester kan kombineres med avtalegiro eller efaktura

Om avtalegiro

Avtalegiro egner seg best for gjentagende kjøp, dvs medlemskap, kontingenter o.l. Før en kan trekke sitt utestående på avtalegiro må betaler avgi en fullmakt. Denne fullmakten er det enklest å "fange" i nettbanken når kunden betaler den første fakturaen. Når fullmakten er etablert kan en trekke de påfølgende faktura som avtalegiro.
Les mer 

Om efaktura

Efaktura kan leveres både til private og til bedrifter/det offentlige.

Efaktura privat
Efaktura til private "lander" i alle nettbanker som betaler har og de kan velge hvilken nettbank de vil betale den fra. For å kunne motta efaktura må betaler melde seg som mottaker i nettbanken. Dette kan gjøres på to måter:

1. Dere sender ut informasjon til kunden (eller medlemmet) hvor dere ber de som ønsker efaktura å aktivere dette i nettbanken ved å søke dere opp under menyen for efaktura. Faktura som dere utsteder etter dette vil gå som efaktura.

2. De mottar en faktura med påført efakturareferanse (kunde-/medl.nr) og aktiverer da efaktura ved betaling. Neste faktura vil da sendes om efaktura og "lande" i nettbanken.

Den STORE fordelen med efaktura i tillegg til at den er billig er at du har en SIKKER id på betaler (er knyttet til personnr via nettbanken) og du trenger ikke være redd for at den er sendt til gal adresse.


Efaktura bedrift
Bedrifter og det offentlige som ønsker å motta efaktura må ha knyttet til seg et aksesspunkt, dvs en sentral som kan motta efaktura. Før de kan motta efaktura må de oppgi en egen mottaker id (org.nr) og referanse til deg som du påfører på fakturaen. Vi sjekker i vårt register hvilken mottaksentral vi skal sende til og den "lander" da i betalers regnskapssystem. Det offentlige krever at faktura leveres på det standardiserte formatet EHF som vi har tilpasset oss til .

Les om efaktura privat     Les om efaktura bedrift/offentlig


Ønsker du informasjon om denne tjenesten ?

Ring markedsansvarlig Roy på tlf 95 73 90 30 eller fyll ut skjemaet nedenfor og klikk send så tar vi snarlig kontakt.

Hva står i bildet?