NorKred AS

Er du en ny eller eksisterende kunde ?

I samarbeid med DNB tilbyr vi eksisterende* og nye kunder å via oss sende fakturaen rett til mottakers Vipps-app.


Hva er Vipps faktura ?
Vipps Faktura er en raskere og enklere måte å fakturere på. Du oppretter fakturaen i ditt system og sender den over til oss eller du oppretter den i vårt web-baserte fakturasystem www.nyfaktura.no på vanlig måte, vi sjekker da om kunden har aktivert seg for å motta faktura i Vipps og sender den da dit. Din kunde kan da enkelt betale den med et klikk og du får da raskere innbetalinger og bedre likviditet. Mottaker av faktura vil få en påminnelse på forfallsdag fra Vipps appen og dersom fakturaen ikke blir betalt følger standard purrerutine som på en ordinær faktura.

Hva er inkludert i NorKred AS' tjeneste ?
I motsetning til mange andre nettbaserte fakturasystemer har NorKred AS et bemannet kundesenter som drifter alle våre kunder. Tjenesten inkluderer også at vi følger opp ubetalte krav med purring og inkassovarsel før vi eventuelt sender det til inkasso. Dersom du velger oss får du en dedikert saksbehandler som er lett å komme i kontakt med og som er den første en mottaker av faktura eller purring kontakter ved spørsmål. Det innebærer at vi "siler" ut hva du som kreditor trenger å ta stilling til og dermed frigjør tid hos deg. Dette reflekteres da også i vår pris og bør tas med i en eventuell sammenligning av leverandører.

Hva er kostnaden med å bruke Vipps Faktura ?
Standard pris for å sende faktura til Vipps er hos oss kr. 14,00, eks.mva. I tillegg påløper et gebyr til Vipps (pr. 11.12.17 kr. 5,00). Se her for til enhver tid oppdaterte priser på Vipps Faktura til DNB. For faktura mottaker er det gratis å betale fakturaene i Vipps.

OBS !
Det er ikke nødvendig å ha bankonto i DNB for å ta i bruk tjenesten.Hvordan kommer jeg igang ?
Kontakt Roy på telefon 95 73 90 30 eller epost roy@norkred.no

Mer info om Vipps Faktura finner du her

* Pr. idag leveres tjenesten til våre eksisterende kunder som benytter nyfaktura.no, Golfbox eller leverer faktura til oss på strukturert fil


Hva står i bildet?