NorKred AS

Referanser

Å engasjere en tredjepart som oss til utsendelse og/eller oppfølging av egne fordringer har en god effekt med hensyn til at fakturaen blir betalt til rett tid. Når skyldner vet at ubetalte faktura blir purret med renter og gebyr er oddsene får at din faktura havner i bunke for "disse-må-betales-på-forfall" mye høyere.

Noen uttalelser fra våre kunder:

Vi har aldri før fått innbetalinger så raskt på de 25 år som klubben har eksistert.

Onsøy Golfklubb i Fredrikstad er en klubb med 800 medlemmer. Vi har siden 2011 brukt Norked AS til å sende ut og følge opp våre medlemmer med klubbkontingent og spilleavgift. Vi har aldri før fått innbetalinger så raskt på de 25 år som klubben har eksistert. Arbeidet har også blitt betraktelig enklere med bruk av Golfbox, først for klargjøring  og deretter en enkel filoverføring til Norkred som tar seg av resten. Norkred følger opp hver dag og oppdaterer fortløpende i Golfbox, som gjør at proshop har full oversikt over alle som har betalt til enhver tid.

Gjennom et nytt nettsted https://www.nyfaktura.no som Norkred har opprettet i år har vi hele tiden full tilgang til alle rapporter vi trenger, ikke minst har vi fått muligheten til utskrift av excel-ark. Noe som forenkler arbeidet vesentlig for oss.

Vi kan anbefale Norkred med sitt system og arbeid på det varmeste.

”Gjør hverdagen og arbeidet enklere ved bruk av Norkred AS.”

 

Onsøy Golfklubb                                     

Leder Finn Sandersen    

                         

Hva står i bildet?