NorKred AS

Referanser

Å engasjere en tredjepart som oss til utsendelse og/eller oppfølging av egne fordringer har en god effekt med hensyn til at fakturaen blir betalt til rett tid. Når skyldner vet at ubetalte faktura blir purret med renter og gebyr er oddsene får at din faktura havner i bunke for "disse-må-betales-på-forfall" mye høyere.

Noen uttalelser fra våre kunder:

Groruddalen Golfklubb er meget sikker på at denne måten å drive fakturering og inkasso på er meget lønnsomt for oss – og vi har vært kunde hos NorKred i mange år...

Groruddalen Golfklubb har en liten administrasjon med under 1 årsverk og i arbeidet med våre ca 900 medlemmer er det derfor viktig å ha et effektivt og enkelt system hva gjelder fakturering og inkasso. Det er av avgjørende betydning at vi får inn hele medlemskontingenten hurtig. Da er det effektivt å kunne benytte GolfBox som underlag for all fakturering til medlemmene og med noen få tastetrykk overføre alt til NorKred for produksjon og oppfølgning. Det at alt er web-basert gjør dette ekstra effektivt ved at jeg kan utføre alle operasjoner uansett hvor jeg måtte befinne meg. Vi har enkle avtaler om de fullmakter min saksbehandler har overfor våre medlemmer og purringer gjennomføres etter avtale. Min regnskapsmedarbeider fører kun inn buntsummer i regnskapet. Den siste tilveksten fra NorKred gjennom online-løsningen nyfaktura.no gjør systemet enda mer praktisk. Her kan vi fakturere alt annet enn medlemskontingenter, samtidig som vi kan gå inn og se på de fakturaene vi har sendt – uansett hva det måtte dreie seg om. Muligheten til å kunne printe ut en kopi eller stoppe purringen er også meget praktisk. Groruddalen Golfklubb er meget sikker på at denne måten å drive fakturering og inkasso på er meget lønnsomt for oss – og vi har vært kunde hos NorKred i mange år.

Arne Giving, daglig leder

Les mer om Groruddalen Golfklubb

Ønsker du informasjon om denne tjenesten ?

Ring markedsansvarlig Roy på tlf 95 73 90 30 eller fyll ut skjemaet nedenfor og klikk send så tar vi snarlig kontakt.

 

Hva står i bildet?