NorKred AS

Referanser

Å engasjere en tredjepart som oss til utsendelse og/eller oppfølging av egne fordringer har en god effekt med hensyn til at fakturaen blir betalt til rett tid. Når skyldner vet at ubetalte faktura blir purret med renter og gebyr er oddsene får at din faktura havner i bunke for "disse-må-betales-på-forfall" mye høyere.

Noen uttalelser fra våre kunder:

NorKred AS har en servicegrad og et oppfølgingssystem som er av høy kvalitet...

Printinform AS er totalleverandør av grafiske produkter og representerer en komplett produktlinje innen grafisk bransje og profilprodukter. Vi leverer nær sagt alle typer trykksaker og profilering. Printinform AS er landsdekkende og distribuerer flere tusen ordrer i året til både store og små norske bedrifter, samt til privatpersoner.  Vi sender ut flere tusen fakturaer hvert år og har hatt  NorKred AS som samarbeidspartner på oppfølging av fordringer i flere år.

NorKred AS har en servicegrad og et oppfølgingssystem som er av høy kvalitet. Bedriften har høyt kvalifiserte medarbeidere og systemer som ivaretar våre krav til en seriøs samarbeidspartner. NorKred AS håndterer kommunikasjonen med hele vår kundemasse på en meget profesjonell og ryddig måte. Vi benytter NorKred AS fordi oppfølging av kundefordringer er ressurskrevende og helt avgjørende for å opprettholde en god likviditet. Alle betalinger skjer daglig til vår konto og det er dermed ingen forskjell på om vi hadde fulgt opp kundefordringene i eget hus. All informasjon utveksles elektronisk, og vi kommer lett i kontakt med vår saksbehandler når det er behov for det. Den tette oppfølgingen og purrerutinene NorKred AS gjennomfører har resultert i at vi har minimalt utestående og tap på krav er så godt som ikke eksisterende, sier en fornøyd økonomisjef Christine R. Gregory.

Les mer om Printinform AS

Ønsker du informasjon om denne tjenesten ?

Ring markedsansvarlig Roy på tlf 95 73 90 30 eller fyll ut skjemaet nedenfor og klikk send så tar vi snarlig kontakt.

Hva står i bildet?